200шт 32 mm satin mašne traka Paisley cvjetni pupoljak, s lišćem obrt Besplatna dostava
Newbie

200шт 32 mm satin mašne traka Paisley cvjetni pupoljak, s lišćem obrt Besplatna dostava

HRK 152.00
HRK 177.00

Proizvod je dostupan


200шт 32 mm satin mašne traka Paisley cvjetni pupoljak, s lišćem obrt Besplatna dostava
Slika štampana u vrlo dobroj kvaliteti i ovaj proizvod je u visokom standardu obavlja s "standard 100 Oeko - Tex ". On je idealan za pakiranje i izradu vaših rukotvorina, kao što su lukovi i šiške za kosu.
Za ostale pakete, molimo vas, šaljite poruke !!! Napomena : druge boje i dimenzije na lageru, možete odabrati neki od njih, poslati poruku ! Plaćanje : plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana nakon završetka aukcije ili posljednjeg kupljenog predmeta "kombiniranog plaćanja/isporuke. Prosljeđivanje će stići tek nakon što je plaćanje je jasna. Za bilo koji popusti za isporuku (ako je primjenjivo), molimo vas, pričekajte dok ne bude primljen račun od prodavca, prije nego što napraviti nikakve isplate. DOSTAVA :
Mi koristimo stup kita da bi staviti vaš parl; kao i u prijevozu tereta Kine toliko međunarodne. Molimo vas, ljubazno shvatite da je vrijeme isporuke je veći nego kod vašeg lokalnog trgovca. Tako da je normalno vrijeme dostave :
Preko 2 kg(iznad 10пкс) porukama detaljima EMV vrijeme (5-7ДАЙС). kao što je punu težinu ima preko 2 kg, nije bio u mogućnosti poslati preporučenom poštom u 1 paketu.
SAD : 11-23business days
AU : 11-23 radnih dana
Europa : 15-25 radnih dana (Rusija : oko 75 dana)
Međutim, može se dogoditi da neke odgode na carinjenje ili isporuci. Molimo vas, pobrinite se da imate dovoljno strpljenja, prije stavljanja svoje ponude/narudžbe.

Deklarirane specifikacije

Broj Modela:
1
Tip Proizvoda:
Ostalo

Dopuna robe